Hotel Anders
Spacerowa 2, 14-133 Stare Jabłonki
e-mail: anders@hotelanders.pl
www: www.hotelanders.pl
Galeria zdjęć
Opis imprezy
ANDRZEJKI Z WRÓŻKĄ Zapraszamy do spędzenia tego wieczoru poświęconego wróżbom i dobrej zabawie właśnie w Hotelu Anders. Zapraszamy!
ANDRZEJKOWA SUPER SOBOTA w Hotelu Anders
26-27 listopada 2011 r.
Wyśmienite menu, dobra muzyka i prawdziwe wróżby to przesłanki dobrej – andrzejkowej zabawy. Zapraszamy!
W ofercie dla dwóch osób proponujemy:
• Nocleg w pokoju 2-osobowym w terminie 26-27 listopada,
• Uroczysta kolacja w formie bufetu szwedzkiego – dania gorące oraz zimny bufet - start o godz.20:00 w sobotę, 26 listopada,
• Zabawa z DJ-em w Restauracji Pałacowej do godz. 03:00,
• Niespodzianka wieczoru – wróżby przepowiadane przez prawdziwą wróżkę - dla wszystkich chętnych,
• Korzystanie z basenu i Świata Mazurskich Saun, codziennie w godz. 08:00-21:00.
Tego wieczoru także specjalny rabat na alkohol dla Gości w wysokości 20%.
Cena za parę LAST MINUTE - 449 zł (było 499 zł)
Cena za pokój 1-os. - 300 zł/os.
Cena za parę bez noclegu - 200 zł
Stroje podczas wieczoru - informal.
MENU WIECZORU - start o godz. 20:00.
• Kolorowy welcome drink na początek
Bufet przekąsek zimnych i gorących godz. 20.00
Przekąski zimne:
• Carpaciao z polędwiczek wieprzowych z sosem curry
• Mus z kurzych watróbek na grzance z karmelizowanym jablkiem
• Omlet sojowy z befsztykiem tatarskim
• Kozi ser z powidłami śliwkowymi i gruszką
• Sałatka ziemniaczana z wieprzowiną
• Pieczywo bankietowe, masło smakowe
Przekąski gorące:
• Tortilla z grilowanym kurczakiem i salsa meksykańska
• Tortelini z gęsią i kaszą jeczmienną w emulsji żurkowej
• Pstrąg pieczony w emulsji maślanej
• Zielone warzywa z masłem i prażonymi migdałami
Przekąski zimne, godz. 22.00:
• Rillettes z gęsi confit
• Polędwica wołowa w sosie sezamowym
• Ceviche z łososia i avocado z kolendrą i chili
• Śledz na musie z ciecierzycy
• Sery zagrodowe z konfiturą z pigwy
• Bruschetta z szynką parmeńską
• Sałata ogrodowa z fetą
Przekąska gorąca, godz. 24.00
• Zupa gulaszowa
• Alzackie choucroute z wieprzowina
Bufet deserowy
• Desery jednoporcjowe, ciasteczka z wróżbami, ciasto, owoce
• Kawa, herbata, woda mineralna
Dodatkowe napoje i alkohole - płatne dodatkowo z 20% rabatem.
Kontakt i rezerwacja:
Tel. 89 642 70 00, -01,
anders@hotelanders.pl
Zarejestruj się w Katalogu Firm
i wybierz ofertę dla siebie.
Skorzystaj z formularza
lub zadzwoń do nas
pod numer 89 539-74-34
lub 89 539-76-92
copyright © 2001-2025 Gazeta Olsztyńska, Wszelkie prawa zastrzeżone, Edytor sp. z o.o., 10-364 Olsztyn, ul. Tracka 5
NIP 729-198-10-28, Sąd Rejonowy w Olsztynie, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, KRS 0000009446, kapitał zakładowy 8 301 000 złotych.
Serwis jest częścią Katalogu Firm - katalog.wm.pl